Автосервіс «Сто Ірпінь»
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
3.6
19.07.2021
отзывы 1

Автосервіс «Сто Ірпінь»

  • Автомойка
  • Шиномонтаж
  • Автомагазин
  • СТО
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

Выхлопная системаКлимат-контрольПодвескаРемонт автомобильных шинРулевое управлениеСервисное ТОСистема охлажденияСцеплениеТопливная системаТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Категории товаров автомагазина

Акции и автособытия

На сервисе Автосервіс «Сто Ірпінь» нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

Завжди будемо раді Вас бачити серед наших постійних клієнтів!!!

Обслуговуємо автомобілі з 2012 року.

З 2013 року наші автосервіси стали участником комплексної програми Original SACHS Service (OSS) та почали надавати офіційну гарантію на продукцію SACHS.
Щороку працівники «Сто Ірпінь» проходять технічні навчання та іспити.
 
З 2016 року ми стали учасниками проекту KYB Service (KYB-сервіс). Узявши участь в даному проекті ми автоматично почали отримувати технічну підтримку від компанії KYB та надавати гарантію на продукцію цієї компанії. Нашим автосервісам та магазинам був присвоєний статус «сертифіковані точки продажів» та «авторизовані станції технічного обслуговування» (СТО).
 
Motul Expert — це мережа незалежних автосервісів, що використовують мастильні матеріали Motul. Автосервіси Motul Expert відповідають сучасним вимогам автомобільного ринку. Звертаючись у мережу Motul Expert ви завжди будете спокійні та впевнені в оригінальності продукції яку ви придбали, а також в професійності технічного обслуговування вашого автомобіля.

З 2016 року автосервіси в Ірпені та Бучі включені у всесвітню мережу Motul Expert.
 
З 2016 року Cто Ірпінь став партнером Bosch по діагностиці і ремонту систем вприскування. Тим самим автоматично отримав технічну підтримку від компанії Bosch. Також з того ж року автоелектрики в містах Ірпінь та Буча почали використовувати діагностичне обладнання Bosch.
 
Сто Ірпінь з 2018 року став учасником проекту Motul Evo. Завдяки даному проекту ми маємо змогу, за підтримки від компанії Мотюль, проводити технічне обслуговування автоматичних коробок передач. Участь в даному проекті дозволяє нашим менеджерам використовувати повний пакет товарів, а авто майстрам правильно і професійно виконати свою роботу.

Отзывы и комментарии 1

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
anna2425 января 2021

Ключевые запчасти для обслуживания нашего автомобиля предпочитаем покупать здесь в Автосервисе «Сто Ірпінь», потому что поставляют оригиналы, дают льготные условия и официально везут, все документы при совершении сделки готовы четко оформить.

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности