The Service Автопідбір
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
3.6
24.04.2023
отзывы 2

The Service Автопідбір

  • Сервис по автоподбору
  • СТО
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

Выхлопная системаДвигательПодвескаПрочие услугиРулевое управлениеСервисное ТОСцеплениеТопливная системаТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Акции и автособытия

На сервисе The Service Автопідбір нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

СТО «The Service Автопідбір» пропонує високоякісний ремонт авто за доступними цінами.  Ми професійно відремонтуємо транспортний засіб будь-якої моделі та марки чи будь-якого року випуску.

 Для багатьох автовласників наш автосервіс вважається порятунком, адже співробітники можуть усунути майже будь-яку несправність.  Завдяки великому досвіду та постійному навчанню майстри впораються з будь-яким поставленим завданням з ремонту авто.

 На нашому СТО в Києві ми виконуємо сервіс автоелектрики в таких областях, як діагностика та ремонт системи запалення, несправності системи, що відповідає за подачу паливної рідини, діагностичні заходи та ремонт Common Rail.

 Якщо Ви шукаєте хороший автосервіс, то знайте, що на нашому київському СТО виконуються всі види робіт з автоелектрики будь-якої складності.  Діагностика та відновлення працездатності датчиків, двигуна внутрішнього згоряння, високовольтної/паливної системи.  Монтаж будь-якого додаткового обладнання, а також комплексна комп'ютерна діагностична перевірка всіх електронних систем машини – це нам по плечу.

Отзывы и комментарии 2

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
Areangel14 апреля 2023

Отличный сервис

Missionik14 апреля 2023

Быстро и качественно

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности