GRM Service
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
3.9
05.10.2022
отзывы 5

GRM Service

  • СТО
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

АвтостеклаБезопасностьВыхлопная системаГБОДвигательКлимат-контрольПодвескаРулевое управлениеСервисное ТОСистема охлажденияСцеплениеТопливная системаТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Акции и автособытия

На сервисе GRM Service нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

Комплексний автосервіс GRM займається сервісним обслуговуванням та ремонтом легкових автомобілів вже понад 6 років! Garage Respect Masters це команда професійних майстрів та менеджерів з вирішення будь-яких проблем, пов'язаних з Вашим автомобілем. У нашому сервісі Ви можете вирішити проблему від непрацюючої лампочки до ексклюзивного індивідуального проекту на базі будь-якого автомобіля як під відновлення в ідеальний стан — так і доопрацювання будь-яких складнощів від гальмівних систем до перешивки ексклюзивного салону! Сервіс GRM, це принципово новий підхід до послуги з ремонту та володіння автомобілем. У нашому сервісі діють послуги: Підбір автомобіля під ключ, Послуга автоконсьєржа, Підмінний автомобіль на час ремонту Вашого, Ремонт усіх вузлів та агрегатів (з гарантією від автосервісу), Обклеювання автомобіля в будь-який тип плівки (декоративне, бронювання), Детейлінг студія. Якщо Ви любите свій автомобіль і втомилися від постійних пошуків ідеального автосервісу, тоді ми найкраще рішення!

Отзывы и комментарии 5

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
Julia_kischuk03 ноября 2023

Обслуговую на цьому автосервісі свою ВМВ майже рік, тут працюють зразу видно спеціалісти вищого класу,, які намагаються зробити свою роботу на 5 +, дають гарантію, відео поетапної їх роботи. Рекомендую !

Denyslav03 ноября 2023

Звертався в автосервіс по діагностиці ходової частини на Прадо 150, все добре продіагностували, а також замінили амортизатори

Svetlana2503 ноября 2023

Адекватні ціни, комплексний підхід. З будь-якою проблемою по машині звертаюся саме на цей автосервіс) Рекомендую!

Artem198803 ноября 2023

Сподобалось відношення до діагностики! З проблемою звертався не на один сервіс и тільки викидав гроші без результату. Дякую хлопцям за виявлення проблеми!

RostislavAK04 октября 2022

Заезжал на ремонт рулевой рейки 2 октября. Пропал стук и люфт в центральном положении. Сделали довольно быстро, угощают бесплатным кофе)

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности