СТО Motor
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
3.8
04.10.2022
отзывы 1

СТО Motor

  • СТО
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

АвтостеклаВыхлопная системаГБОДвигательКлимат-контрольПодвескаПрочие услугиРемонт автомобильных шинРулевое управлениеСервисное ТОСистема охлажденияСцеплениеТопливная системаТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Акции и автособытия

На сервисе СТО Motor нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

СТО «MOTOR»

Автосервіс з бездоганною репутацією.
Станція технічного обслуговування «Motor», загальна площа якої більш ніж 770 м2, нараховує більше десятка спеціалістів різного профілю, які мають в своєму арсеналі найновіше іноземне обладнання, що дозволяє виконувати складні технічні роботи та виділяє нас серед конкурентів!
Ми пропонуємо послуги по ремонту та технічному обслуговуванню автомобілів для фізичних та юридичних осіб. Наше СТО укомплектоване всім необхідним обладнанням, на якому працюють кваліфіковані спеціалісти, що гарантує Вам якісний та швидкий ремонт автомобілів будь-якої складності.

На нашому автосервісі, Ви зможете придбати запасні частини для іномарок та автомобілів вітчизняного виробництва: великий асортимент, помірні ціни, професійний персонал, якісна допомога. Ми завжди раді надати свої послуги, а наші менеджери обов'язково допоможуть підібрати і замовити Вам необхідні запасні частини.

При створенні нашого автосервісу, ми вивчали технічні особливості обслуговування автомобілів, побажання та інтереси клієнтів, які з часом були втілені в технологічні процеси, організацію роботи, спец. обладнання і асортимент наданих послуг.

Наше завдання - повне задоволення потреб клієнтів, тому ми готові до постійних змін і розвитку. Ми гарантуємо найвищий стандарт якості за оптимальну ціну. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів!

Отзывы и комментарии 1

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
afanasevludmila26 января 2021

Ремонтуюся на СТО Motor вже три роки. Зверталася по повній діагностиці, заправку кондиціонера. Великий обсяг робіт був за цей час. Машину зазвичай відводжу в суботу, а в неділю забираю. Майстри на автосервсі дуже знають свою роботу. По машині завжди дають рекомендації. Ціна і якість влаштовує. Вибрала спочатку цей автосервіс через відгуки. Молодці! Успіхів вам.

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности