СТО «Генстар» на Оболони
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
4.1
24.02.2023
отзывы 13

СТО «Генстар» на Оболони

  • СТО
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Акции и автособытия

На сервисе СТО «Генстар» на Оболони нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

Genstar — українська компанія з 26-ти річним досвідом у сфері обслуговування автомобілів.


Послуги автосервісу:

• Ремонт генераторів.
• Ремонт стартерів.
• Ремонт/заправка автокондиціонерів.
• Ремонт кермових рейок.
• Ремонт гідропідсилювачів керма.
• Ремонт карданних валів.
• Ремонт турбін.
• Мийка сажових фільтрів (DPF-фільтрів).
• Реставрація гальмівних супортів.
• Ремонт/заміна моторчиків та вентиляторів обдуву салону.

Genstar — це:

• Гарантія на ремонт до 12 місяців.
• Ремонт будь-якої складності.
• Оперативний ремонт, завдяки власному складу автозапчастин.
• Діагностика агрегатів/вузлів проводиться на професійних стендах.
• 7 власних автосервісів.


Наша мета: зробити Вас щасливими! Працюємо для Вас!

Другие адреса сети

КиевВсе города
  • Генстар
    СТО «Genstar» на Позняках
    Киев, вулиця Затишна, 7б
  • Генстар
    СТО «Генстар» на Борщаговке
    Киев, ул. Большая окружная, 4б
  • Генстар
    СТО «Генстар» в Голосеевском районе
    Киев, ул. Криничная, 2

Отзывы и комментарии 13

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
Julia07 июля 2023

Я, як дівчина, хотіла б поділитися своїм враженням про СТО "Генстар". Це місце, де я відчуваю себе комфортно і повністю довіряю їхнім фахівцям. Від самого початку, коли я звернулася до "Генстар", мене приємно здивувала атмосфера в цьому сервісному центрі. Персонал був дуже привітний і уважний до моїх потреб. Вони створили дуже затишну атмосферу, яка допомагає зняти напругу та стрес, пов'язаний з автомобільними проблемами. Особливо мені сподобалося те, що фахівці "Генстар" пояснили мені всі деталі ремонту, використовуючи зрозумілу мову, без зайвих технічних термінів. Вони проявили терпіння та відповіли на всі мої запитання, зробивши мене впевненою у виборі ремонтних робіт. Висловлюю свою щиру рекомендацію СТО "Генстар". Це місце, де вам нададуть якісний сервіс та допоможуть вирішити будь-які технічні проблеми.

СТО «Генстар» на Оболони14 июля 2023

Дякуємо Вам за ваш чудовий відгук про наш автосервіс! Це завжди приємно. Ми дуже цінуємо Ваші слова та вашу довіру. Ваше враження про наше місце дійсно важливе для нас, і ми намагаємося створювати комфортну атмосферу для наших клієнтів. Ми також раді, що наші фахівці змогли пояснити Вам деталі ремонту зрозумілою мовою. Ми завжди прагнемо вести відкритий та доброзичливий діалог з нашими клієнтами, а Ваше задоволення - наша нагорода. Наша команда завжди готова надати вам якісний сервіс. Дякуємо Вам за вашу підтримку та довіру!

fesenko16 марта 2023

Відремонтували моторчик пічки, усім задоволений, окреме дякую за оперативність

СТО «Генстар» на Оболони19 июня 2023

Шановний клієнте, дякуємо за відгук і високу оцінку! Завжди раді бути корисними своїм клієнтам!

Kabachok10 апреля 2021

Был в сто на Оболони, нужно было заменить подвесной подшипник в карданном вале. Очень повезло, что машину быстро приняли в работу и быстро всё сделали, так как мне постоянно нужно быть на ходу и долго ждать не вариант. Отдельное спасибо за бесплатный кофе в комнате ожидания. Так же хочется отметить, что все в масках есть антисептики в общем условия карантина соблюдаются.

СТО «Генстар» на Оболони13 апреля 2021

Здравствуйте 🙂 Спасибо, мы очень рады, что у вас столько позитивных эмоций 😊 Мы делаем всё возможное, чтобы окружать наших клиентов и их автомобили теплом и заботой 🥰 Если у вас ещё возникнут проблемы с автомобилем, обращайтесь в Генстар 👨‍🔧

Usabilier19 марта 2021

Долго не заглядывал в кондиционер, а вот недавно начало что-то припекать. Поехал на своей Toyota Previa в автосервис на Полярной. Меня быстро приняли и мастер провел детальную диагностику, оказалось, что случилась утечка фреона. После заправки кондиционер наконец-то начал холодить. Сервисом доволен, понравилось качество и оперативность обслуживания.

СТО «Генстар» на Оболони24 марта 2021

Добрый день. Благодарим за комментарий о визите. Наши мастера всегда стараются максимально комфортно и быстро провести приём. Спасибо, что доверили нам свой автомобиль, приезжайте еще, всегда поможем =)

vektorrrrrr16 марта 2021

Скористався послугами сто на Оболоні. В тому районі пошкодився ремінь в генераторі. Зробили швидко та якісно. Навіть дали гарантію. Якщо і ламатись, то біля сто Генстар.

СТО «Генстар» на Оболони17 марта 2021

Вітаємо і дякуємо за ваш відгук 🙂 Нам приємно, що ви задоволені нашим сервісом 😊 Ми щодня працюємо, щоб клієнти виїжджали щасливими з нашого автосервісу 🥰 Якщо у вас ще виникнуть проблеми з автомобілем, звертайтеся в Генстар 👨‍🔧

MarinaGudz04 марта 2021

Заезжала на автосервис на Полярной, когда начал барахлить вентилятор печки в моем фольцвагене джетта, в такую погоду мерзнуть не хочется и повезло, что быстро смогли посмотреть, очень удобно, что работают даже в воскресенье. Оказалось, что сломался регулятор печки и его нужно заменить. Предложили подождать в комнате отдыха, обещали сделать быстро, я и согласилась, тем более, что в комнате было тепло и хороший ремонт. Сделали и правда быстро и даже выдали документы о проделанной работе

СТО «Генстар» на Оболони05 марта 2021

Добрый день, Марина) Большая благодарность вамза развернутый отзыв о сервисе. Благодаря вашим замечаниям и подсказкам мы улучшаем свой автосервис. В любом случае, заезжайте в Генстар, всегда поможем =)

Alenkamag03 марта 2021

Зверталась до СТО на полярній. Не дивлячись на те, що я жінка, робітники віднеслися до мене з повагою(що зустрінеш не у всіх СТО). Дуже швидко прийняли машину, якісно проконсультуавали, навіть запропонували каву. Чітко дотримались обіцяних сроків, та пояснили що робити, щоб більше не траплялися схожої проблеми. Як бонус мені безкоштовно підзарядили аккумулятор, поки займалися радіатором. Щиро дякую))))

СТО «Генстар» на Оболони04 марта 2021

Доброго дня) Дуже вдячні за відгук та оцінку нашого сервісу. Незалежно від гендеру - до всіх клієнтів відносимося з повагою та дружністю =) Заїжджайте до Генстар ще, якщо потрібен буде ремонт - допоможемо!

vasol217 февраля 2021

У меня перестал работать кондиционер в ауди 6, друг посоветовал обратится за помощью в Автосервис на Полярной. Сделали диагностику, установили быстро причину неисправности, сказали за 1,5 часа все сделают, а мне предложить выпить горячего кофе в комнате ожидания. Приятно удивил тот факт, что у них бесплатное кофе и очень чисто в зале для ожидания. Работу сделали хорошо.

СТО «Генстар» на Оболони01 марта 2021

Добрый день. Наши мастера всегда стараются быстро и качественно сделать ремонт и отдать "ласточку" в срок. Все для вас и вашего комфорта - наши дорогие клиенты=)

alag15 февраля 2021

Я вже не вперше звіртаюсь у цю майстерню бо тут завжди ставлятся с розуминям до кожного кліента І мені як не досвідченому водію все розьяснять .Взагалі не треба біліше нікуди їздить всі потрібні запчастини е в наявності .Вмене в такий мороз перестала робить пічька .Майстри все полагодили швидко ще мене обігріли в кимнаті відпочинки напоїли запошною кавою ..

СТО «Генстар» на Оболони01 марта 2021

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ви оцінили наш автосервіс. Наші майстри - професіонали, які постійно намагаються врятувати та зберегти здоров'я ваших автівок. Якщо будуть проблеми з автомобілем - приїжджайте в Генстар =)

Alexandr3501 февраля 2021

Звертався в даний сервіс з приводу ремонту свого авто Ford Focus. Була проблема в турбіні- заклинило клапан регулятора і чувся постійний стукіт. Даний сервіс швидко зробив діагностику і підтвердив проблему (Майстер-приймальник все доступно розповів, сподобалася доп. Інформація). Відремонтувати автомобіль з невеликою затримкою (3 дня авто було на ремонті), але головне зробили все якісно (без проблем)!

СТО «Генстар» на Оболони01 марта 2021

Вітаємо) Дякуємо за ваш відгук. Ми впевнені в якості нашої роботи і тому без проблем даємо гарантію на продані або відремонтовані агрегати - 180 днів. Тому ви повністю застраховані. Якщо буде потреба зробити планове обслуговування - ми теж можемо допомогти. Приїжджайте в Генстар ще, будемо вам раді =)

EllinaSoboleva31 января 2021

Я была в автосервисе на Полярной, заменили радиатор кондиционера. Заметила неисправность, привезла машину на диагностику. Мастер в автосервисе сказал, что проблема была в воздушном клапане. Поставили новый радиатор, заменили охлаждающую жидкость. Мне понравился автосервис, работу выполнили быстро. Пока я ожидала мне предложили выпить кофе. Весь персонал был в масках, была возможность обработать руки дезинфицирующим средством

СТО «Генстар» на Оболони01 марта 2021

Добрый день! Спасибо за отзыв. Нам приятно, что вы отметили безопасность и профессионализм в нашем автосервисе. В каждом помещении стоят антисептические средства, мы беспокоимся о здоровье наших любимых клиентов. Мастера всегда стараются чинить авто быстро и качественно? Если будут проблемы с автомобилем – приезжайте в Генстар =)

sergeytvya14 января 2021

Ребята с этого СТО очень выручили меня. Возникла проблема с подшипниками в компрессоре кондиционера. Мне нужно было срочно уезжать. Заехал на это СТО, объяснил ситуацию. Ребята согласились оперативно помочь мне. Пока я ждал окончания ремонта, сидел в комнате отдыха. Кстати, в ней дают бесплатное и вкусное кофе. Ребята справились очень быстро. Я так благодарен им!

СТО «Генстар» на Оболони01 марта 2021

Добрый день! Мы также благодарны вам за такой детальный отзыв и позитивную оценку. Благодаря вам - совершенствуется сервис. Всегда рады видеть, заезжайте на ремонт и кофеек=)

fatalmod11 января 2021

Був в СТО на Полярної. Звернувся в даний автомобільний сервіс за рекомендацією одного. Проблеми були з проводкою, так що потрібна була допомога фахівця. Жодного разу не пошкодував, що звернувся сюди, тому як я автомобіль забрав уже ввечері. Все там оглянули і зробили відмінно, тому претензій ніяких немає. Залишився задоволений ставленням до клієнтів і якістю роботи сервісу. Дякую!

СТО «Генстар» на Оболони01 марта 2021

Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми існуємо та вдосконалюємось заради вас=)

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности