СТО Движок на Дубинина
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

СТО Движок на Дубинина

  • Центр кузовного ремонта
  • СТО
  • Шиномонтаж
  • Автомагазин
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

БезопасностьВыхлопная системаДвигательКлимат-контрольПодвескаПрочие услугиРемонт автомобильных шинРулевое управлениеСервис электромобилейСервисное ТОСистема охлажденияСцеплениеТопливная системаТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Услуги шиномонтажа

Акции и автособытия

На сервисе СТО Движок на Дубинина нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

СТО Двіжок

Ми займаємось повним спектром ремонтних робіт, від електронної діагностики автомобіля до заміни будь-якої його запчастини. Ви завжди отримуєте гарантовано якісну роботу від наших спеціалістів та можете бути впевненими в надійній роботі свого авто. Також, ви отримаєте повну гарантію на всі види робіт виконані на нашому Автосервісі Двіжок. Фахівці вузького профілю підвищують працездатність сервісу та якість виконання робіт. Обслуговування автомобіля організовано згідно з вимогами заводів-виробників. Обладнання техцентру відповідає всім сучасним вимогам.

Шиномонтаж

СТО Двіжок - Шиномонтаж, в сезон активної заміни шин та нескінченних черг на шиномонтажах Дніпра, наша команда скористалася сервісом для попереднього запису. Тепер ви можете обрати час та дату, записавшись он-лайн або зателефонувавши нам. Вам не протрібно стояти у чергах, з нашим шиномонтажем на СТО Двіжок, ви витратите мінімум часу на заміну резини!

Також, на нашому автосервісі є послуга зберігання шин, якщо у вас немає гаража або додаткового місця, свій комплект коліс ви можете залишити у нас за приємною ціною!
Ваш комплект шин, буде запаковано і поміститься на зберігання у сухому та теплому місці на нашому складі, дзвоніть та записуйтесь, кількість місць обмежена!

Замовлення запчастин по VIN-номеру

Отзывы и комментарии 0

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности