СТО «Генстар» на Троещине
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
3.8
24.02.2023
отзывы 6

СТО «Генстар» на Троещине

  • СТО
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Акции и автособытия

На сервисе СТО «Генстар» на Троещине нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

Genstar — українська компанія з 26-ти річним досвідом у сфері обслуговування автомобілів.


Послуги автосервісу:

• Ремонт генераторів.
• Ремонт стартерів.
• Ремонт/заправка автокондиціонерів.
• Ремонт кермових рейок.
• Ремонт гідропідсилювачів керма.
• Ремонт карданних валів.
• Ремонт турбін.
• Мийка сажових фільтрів (DPF-фільтрів).
• Реставрація гальмівних супортів.
• Ремонт/заміна моторчиків та вентиляторів обдуву салону.

Genstar — це:

• Гарантія на ремонт до 12 місяців.
• Ремонт будь-якої складності.
• Оперативний ремонт, завдяки власному складу автозапчастин.
• Діагностика агрегатів/вузлів проводиться на професійних стендах.
• 7 власних автосервісів.


Наша мета: зробити Вас щасливими! Працюємо для Вас!

Отзывы и комментарии 6

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
Denchik21 июля 2023

Хороша та надійна компанія. Скористалися їхніми послугами вперше за порадою друга, який неодноразово звертався до них, і не пошкодували. Хлопці – молодці, зробили все швидко та якісно.

СТО «Генстар» на Троещине21 июля 2023

Денисе, добрий день. Це чудово почути, що Ви задоволені нашими послугами по рекомендації друга. Ми завжди раді надавати швидку та якісну допомогу. Дякуємо за Ваші добрі слова, це для нас надихає та підтримує віру в нашу роботу!

Rostik118 июля 2023

Обслуговування на найвищому рівні, за що, безсумнівно, треба сказати спасибі працівникам автосервісу. Був у них лише 2 рази і щоразу їхав задоволений і з цілком справною машиною. Майстри швидко знаходять причину поломки і відразу приступають до ремонту, саме тому мені ніколи не доводилося довго чекати. Рекомендую СТО Генстар усім автолюбителям.

СТО «Генстар» на Троещине19 июля 2023

Ростиславе, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Саме Ваша подяка надає нам не аби яку мотивацію що б вдосконалюватись кожного дня. Користуйтесь на здоров'я нашими послугами та радьте нас друзям, не підведемо.

Natalia27 июня 2023

Хочу выразить свою благодарность и оставить положительный отзыв о СТО "Генстар". Недавно у меня возникла проблема с тормозной системой моего автомобиля, что вызывало тревожные звуки и необычное поведение при торможении. Я решила обратиться в данное СТО на основе рекомендации друга. Я оценила внимание работников к деталям и точность в определении причины проблемы. Кроме того, сотрудники "Генстар" предложили мне различные варианты замены деталей и дали объективные рекомендации о наилучшем варианте решения проблемы. Я рекомендую СТО "Генстар" всем автовладельцам, которые ищут надежное и профессиональное обслуживание. Большое спасибо за отличную работу!

СТО «Генстар» на Троещине24 июля 2023

Дякуємо щиро за Ваш позитивний відгук про нашу СТО! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням і якістю ремонту. Наша команда завжди старається надавати уважний підхід до деталей та точно діагностувати причини проблем з автомобілями наших клієнтів. Ми також цінуємо Ваші слова про професіоналізм нашої команди та об'єктивні рекомендації. Наша мета - забезпечити надійне обслуговування та зробити процес ремонту якомога більш комфортним для Вас.

Optim21 июня 2023

Спасибо огромное СТО “Генстар“, которое находится на Троещине. Долго мучался с проблемой низкого наддува турбины в автомобиле Ford Kuga 2014 года. Объездил несколько сервисов, никто не сказал ничего внятного и толкового. Когда же приехал по совету знакомых на СТО, персонал быстро взялся за работу, провели диагностику и сразу же выявили проблему. Оказалось что сажевый был забит на 300%, но ошибку выдавало только по турбине. Качественно и довольно быстро промыли фильтр и я снова могу радоваться своей машинкой. Благодарен сервису и персоналу и могу с уверенностью рекомендовать их своим близким.

Titov10 апреля 2023

Обратился к парням в пятницу. Автомобиль Audi a4 b5, ухудшилась динамика разгона и из выхлопной трубы шел белый дым. Сделали диагностику, приговорили турбину. Парни знают толк в своей работе, оперативно отреставрировали турбину, запасные части все были в наличии. Рекомендую

sergeigolovko04 апреля 2023

Користуюсь послугами СТО Генстар для планового обслуговування. Радує якість роботи та уважність майстрів. Завжди підкажуть як краще, не пропонують міняти/ремонтувати все підряд, а тільки за необхідністю. Ціна відповідає рівню. Все виконується швидко і в заявлений час. Плюс за пунктуальність. В кімнаті відпочинку можна зачекати закінчення робіт.

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности