Автотрейдинг - Центр
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Автотрейдинг - Центр

  • СТО
  • Автосалон
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Способы оплаты

Узкая специализация сервиса на марках
  • Skoda

Акции и автособытия

На сервисе Автотрейдинг - Центр нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

SKODA Автотрейдінг-Центр

Компанія "Автотрейдінг-Центр" - офіційний дилер автомобілів ŠKODA в Україні. Перший автосалон ŠKODA, розташований на Лівому березі. Високий рівень сервісу і довіра клієнтів - основні відмінні риси компанії. Бренд Автотрейдинг разом з однойменною компанією заявили про себе на автомобільному ринку України в 1995 році. За час своєї роботи компанія Автотрейдінг забезпечила десятки тисяч українських споживачів автомобілями найвідоміших іноземних і вітчизняних марок, завоювала довіру великих підприємств і державних організацій.

В даний час компанія "Автотрейдінг-Центр" є офіційним дилером автомобілів ŠKODA компаній ЗАТ "Єврокар" та ТОВ "Єврокар" - виробника і ексклюзивного імпортера ŠKODA в Україні, авторизованим і сертифікованим дилером ŠkodaAuto A.S. (Чехія).

Компанія "Автотрейдінг-Центр" надає своїм клієнтам повний комплекс послуг, включаючи тест-драйв, покупку автомобіля, оформлення в ДАІ, всі види страхування, лізинг, кредит, trade-in (обмін автомобіля з пробігом на новий з доплатою різниці вартості), аксесуари і додаткове обладнання. В автосалоні завжди представлені останні новинки модельного ряду, які доступні для тест-драйву в будь-який зручний для клієнта час.

Для відвідувачів автосалону "Автотрейдінг-Центр" створено максимально комфортні умови для покупки автомобіля і відпочинку всієї сім'ї: зручне кафе, зона відпочинку з комп'ютером і Wi-Fi зоною, дитячий куточок.

На всі автомобілі, реалізовані автосалоном "Автотрейдінг-Центр" надається дворічна гарантія без обмеження пробігу. Офіційний сервісний комплекс, розташований в безпосередній близькості до автосалону надає послуги по гарантійному обслуговуванню і ремонту автомобілів ŠKODA.

Компанія "Автотрейдінг-Центр" входить в «Автотрейдінг Атолл груп» - керуючу компанію автомобільного субхолдингу, основними напрямками діяльності якого є дистрибуція і післяпродажне обслуговування автомобілів провідних автомобільних марок VW Group (Skoda, Seat, VW), Ford, Hyundai, Suzuki, Renault, а також дистрибуція і післяпродажне обслуговування мотоциклів Harley-Davidson®. «Автотрейдінг Атолл груп» є одним з підприємств Групи компаній Атолл Холдинг, яка входить до трійки гравців українського автомобільного ринку.

Отзывы и комментарии 0

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности