ROOLER
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
3.8
14.11.2023
отзывы 1

ROOLER

  • СТО
  • Шиномонтаж
  • Автомойка
  • Центр кузовного ремонта
  • Сервис по автоподбору
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

АвтостеклаБезопасностьВыхлопная системаГБОДвигательКлимат-контрольПодвескаПрочие услугиРемонт автомобильных шинРулевое управлениеСервис электромобилейСервисное ТОСистема охлажденияСцеплениеТопливная системаТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Акции и автособытия

На сервисе ROOLER нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

Автосервіс ROOLER був заснований в 2013 році в Полтаві групою компаній GPL, яка більше 24 років займається дистрибуцією і продажем масел, технічних рідин та запчастин для легкових і вантажних авто.

Відкриваючи СТО, ми мали на меті підняти автосервіси в Україні на високий рівень якості обслуговування. Для цього ми використовуємо експертизу, глибокі знання нашої справи і індивідуальний підхід до клієнтів. Тому техобслуговування і ремонт на нашому СТО завжди проводяться вчасно і з повною відповідальністю до кожної машині.

На складі в наявності є запас запчастин за основними позиціями, що значно прискорює процес техобслуговування або ремонту техніки та істотно знижує вартість послуг. Наш малярно-рихтувальний цех надає повний спектр робіт на базі італійської фарбувальної камери Futura, а також стапеля Siver E.

Ми професійно виконуємо діагностику, ТО і ремонт легкових автомобілів, комерційного та малотоннажного транспорту, причепів і напівпричепів до них. Також одним з напрямків нашої діяльності є обслуговування і кваліфікований ремонт вантажної техніки всіх типів і марок. Наші фахівці роблять повну діагностику вузлів і агрегатів на тягачі, напівпричепи і причепи.

Якщо Вам знадобиться будь-яка деталь, то наші токарі можуть виготовити її під Ваше замовлення на високоточному обладнанні. Ми пропонуємо довгострокову співпрацю автотранспортним підприємствам і фізичним особам-перевізникам. До того ж, у нас завжди діють знижки для постійних клієнтів.

Отзывы и комментарии 1

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
miroslavustinov18 января 2021

Хотілося б подякувати співробітникам даної Автомийки за якісний сервіс. У мене випадок особливий - машину брав б / у і всі запахи колишніх власників залишилися в салоні (собака, сигаретний дим, освіжувачем якимось ще мабуть отруйним користувалися). Загалом-коктейль ще той! Їхав і не думав, що все з першого разу виведу. Але, я помилявся...Після їх чиски сухим паром-запахів як не бувало! Всім тепер раджу. Величезна подяка!!!

ROOLER18 января 2021

Дякуємо за Ваш відгук!

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности