Автоцентр ЛИГА - Opel
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Автоцентр ЛИГА - Opel

  • СТО
  • Автосалон
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

Выхлопная системаДвигательКлимат-контрольПодвескаРулевое управлениеСервисное ТОСистема охлажденияСцеплениеТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Акции и автособытия

На сервисе Автоцентр ЛИГА - Opel нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

Opel тепер у Хмельницькому! Не просто Opel, а дилерський центр 3S, який надає Вам повний спектр послуг і турботу про кожного з Вас. Адже ми тепер сім’я, велика родина під назвою Opel.

Наша компанія, Автоцентр «ЛИГА», є офіційним дилером автомобільної марки Opel в Україні. Цей статус надає нам право продавати нові автомобілі Опель, проводити гарантійні ремонти, продавати оригінальні запчастини та аксесуари Opel.

Дилерський договір був підписаний нами 11 вересня 2017 року із дистриб’ютором Opel Southeast Europe LLC, головний офіс якого знаходиться в Угорщині. Це один із найбільших і найуспішніших дистриб’юторів компанії Опель у світі.

У березні 2019 року підписаний дилерський договір із «Пежо Сітроен Україна», новим дистриб’ютором марки Opel в Україні з 2019 року.

Приватне підприємство — Автоцентр «ЛИГА» входить в мережу автоцентрів «ЛИГА», одного з найбільших операторів із продажу та обслуговування нових автомобілів в Хмельницькій області. На сьогоднішній день портфель мережі налічую вже 14 автомобільних брендів.

Отзывы и комментарии 0

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности