СТО Катрин
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ
3.3
16.12.2019
отзывы 1

СТО Катрин

  • СТО
ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Фото автосервиса

Удобства для автовладельца

Способы оплаты

Виды деятельности

Услуги СТО

АвтостеклаВыхлопная системаГБОДвигательКлимат-контрольПодвескаПрочие услугиСервисное ТОСистема охлажденияСцеплениеТопливная системаТормозная системаТрансмиссияЭлектрика

Акции и автособытия

На сервисе СТО Катрин нет активных акций или автособытий
Чтобы добавлять акции и автособытия, необходимо войти как компания
ВОЙТИ

Описание сервиса

Посетив однажды, наше СТО «Катрин» в Киеве, Вы на собственном опыте убедитесь в том, что в первую очередь мы стремимся построить индивидуальные отношения с каждым клиентом. Потому что мы ориентируемся только на долгосрочное взаимное сотрудничество.

Если Вам необходим ремонт авто в Киеве и Вас интересует цена и сроки?

– просто позвоните нам по телефону, номер которого указан на нашем сайте, и мы ответим на все интересующие вас вопросы. Также, вы можете легко заказать запчасти к Вашему авто прямо через форму заказа запчастей на нашем сайте, либо позвонив по телефону. На весь спектр оказываемых нами услуг мы всегда стараемся поддерживать адекватную и актуальную ценовую политику, а также лучшее качество выполнения услуг по ремонту автомобиля в Киеве.

Приезжайте к нам на СТО "Катрин" посмотреть, как к нам добраться по карте Вы можете на странице контакты

До встречи!

Отзывы и комментарии 1

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоватьсяВОЙТИ
Vira23 октября 2023

Жахлива СТО! Не раджу нікому до них звертатися. Ремонт там необгрунтовано дорогий, неякісний і довгий по термінам. Замінювала у них два пороги на своїй Чері Джагі. Після огляду авто озвучили одну ціну, а в ході ремонту ціну раптом необгрунтовано збільшили на 40%. В акт по виконаним роботам виставили ціни на виконані роботи значно вищі, ніж  ті,  які вказані на сайті СТО у розділі 'Ціни" за ці ж самі роботи. Підсилювачі до порогів на моє авто вони придбали по одній ціні (мені була надана  квитанція), але у прайс виставили за ці ж підсилювачі зовсім іншу ціну - вищу. На питання: "чому підсилювачі до порогів раптом збільшились у ціні?" мені відповіли: "у магазині ви хліб також із націнкою купуєте".  Два пороги замінювали три з половиною тижні, і це при тому, що пороги у них вже були (я сама придбала і доставила їх). Додатково вирішили поремонтувати мені непрацюючий поворотник у передній правій фарі, попредньо не запитавши на це у мене дозволу. Для ремонту однієї фари, чомусь знімали і розбирали одразу дві фари і при цьому порвали ущільнювач на обох фарах. Знімали акумулятор і назад не встановили належним чином - він рухався. Після завершення усіх робіт, пов'язаних із  заміною порогів - не закріпили кліпсами пластикову обшивку на пройомах обох задніх дверей. Коли забирала своє авто після цього недолугого ремонту, помітила, що не працює освітлення в багажнику і усі двері в дрібних подряпинах. У 2021 році замінювала у них гофру (запчастина була їхня), яка тріснула і це при тому, що я навіть не проїхала 10 тисяч км, тому довелося встановлювати нову гофру вже на іншому СТО. У 2016 році приїздила на це СТО для планового ТО, також була проведена діагностика ходової. За результатами цієї діагностики мені озвучили дивні неправності і загальну суму ремонту ходової - 8 тис. грн. Я засумнівалася в цій діагностиці, тому забрала свою автівку і поїхала на інше СТО для повторної діагностики ходової. На іншому СТО не побачили ніяких критичних проблем з ходовою і після цього я  ще п'ять років їздила без ніяких проблем з ходовою. Обминайте десятою дорогою СТО "Катрін"!

ПОЗВОНИТЬЗАПИСАТЬСЯ

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности