26
сен
27
сен

KYIV CAR EXPO 2020

Добавить в Избранное Избранное

З 26 по 27 вересня в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться головна подія автомобільного світу, тюнінгу та автоспорту «KYIV CAR EXPO 2020».

Вперше в Україні пройде автомобільна виставка абсолютно нового формату, який об'єднає в собі ключові напрямки автомобільної індустрії.

Відвідувачам буде представлена велика програма, що складається з безлічі цікавих активностей, серед яких виставка унікальних рішень в області автомобільного тюнінгу, можливість послухати лекторії і обговорити ділові питання в комфортній обстановці.

Ключові напрямки «KYIV CAR EXPO»:

  • Велике Tuning Show.

Тюнінг автомобілів набуває в наші дні небувалої популярністі. З кожним роком зростає кількість унікальних доопрацьованих автомобілів, які помітно виділяються серед загального потоку. Більшість з них збереться на майданчику «KYIV CAR EXPO». Представники різних напрямів тюнінга здивують відвідувачів своїми самими незвичайними проектами і рішеннями. Це будуть як топові тюнінг ательє, які відомі вже за межами нашої країни, так і талановиті інженери, котрі збирають свої автомобілі в гаражі.

Кожен з учасників буде претендувати на перемогу в наступних номінаціях:

#bestautosport - Автомобілі, підготовлені для змагань
#bestdrift - Автомобілі, підготовлені для змагань з дріфту
#besttimeattack - Автомобілі, підготовлені для змагань з тайм аттак
#bestwinterdrift - Автомобілі, підготовлені для змагань з зимовому дріфту
#bestamerican - Muscle Сar в кращих традиціях
#bestgerman - Німецький тюнинг в кращих традиціях
#bestjapan - Японський тюнінг в кращих традиціях
#bestclassic - Кращий класичний автомобіль у тюнінгу (ВАЗ, ЗАЗ, КАВЗ, ГАЗ)
#bestwheels - Кращі диски
#beststance - Кращий Стенс проект (статика / пневмо)
#beststyle - Найстильніший проект
#bestvinyl - Краща вінілографія
#bestexhaust - Кращий звук вихлопної системи
#beststand - Кращий стенд на виставці

  • Лекторії.

Захід збере масу цікавих і знаменитих особистостей з автосвіту: професійних пілотів, автоблогерів, технічних фахівців і всіх, кого цікавить автомобільна тематика. Всі любителі тюнінгу зможуть поспілкуватися і задати питання як в рамках лекторію, так і безпосередньо на майданчику заходу.


  • Благодійна виставка-продаж «Моменти швидкості»

Перша в Україні виставка автомобільної і автоспортивної фотографії та мистецтва, на якій будуть зібрані кращі роботи талановитих українських фотографів і художників. Всі фотографії можна буде придбати, а прибуток від продажу організатори передадуть на благодійність.

  • Провідні компанії автоіндустрії.

Також на виставці будуть зібрані провідні компанії всіх напрямків - від новинок автопрому до послуг детейлінгу, дисків, звуку, тюнінг-ательє, авто з США і комплектуючих. Відвідувачі та учасники зможуть ознайомитися з новинками ринку, поставити запитання, придбати продукцію або обмінятися контактами.

  • Розважальна програма.

Крім основних пунктів програми, відвідувачів чекає безліч подарунків і активностей. Гості зможуть покататися на Drift Taxi або на автосимуляторі, подивитися круте Drift & Stunt Show від професійних пілотів.
В рамках виставки також пройде змагання з RC-дріфту від UkrainianDriftRadioControl. Смачно перекусити і відпочити можна буде в Фудзоні та комфортній лаундж-зоні.

  • Реєстрація учасників і квитки онлайн:
https://kyivcarexpo.com.ua/

Дата проведення: 26-27 вересня 2020
Місце проведення: Київська область, ВЦ «КиївЕкспоПлаза»
Офіційні хештеги: #kyivcarexpo #kyivcarexpo2020

Отзывы и комментарии 0

Чтобы публиковать отзывы и комментарии необходимо авторизоваться ВОЙТИ
Место проведения:

Продолжая просматривать Carta.ua, вы подтверждаете, что соглашаетесь c Политикой конфиденциальности